EPILARE CU ZAHAR

EPILARE CU ZAHAR
Epilarea cu zahar este igienica!Pasta de zahar este hipoalergenica si nu creeaza foliculita. Zaharul previne contaminarea cu virusi si bacterii.Contine ingrediente naturale si pure: zahar, apa si lamaie!Nu este fierbinte: are temperatura corpului!Nu rupe firele de par si nici pielea! Poate epila chiar si cele mai scurte fire de par!In timp duce la permanenta, deci firele de par vor creste in numar mai mic!

Fii printesa cu noi...

Fii printesa cu noi...
Frumusetea tenului , stralucirea corpului,unghii de invidiat, coafura perfecta si machiaj profesional ultrarezistent este ceea ce echipa EClipse iti propune pentru cea mai frumoasa zi din viata ta!Click imagine pentru vizualizarea pachetelor dedicate exclusiv mirilor si mireselor.

MICRODERMABRAZIUNE cu pulbere de diamant

Microdermabraziunea este un tratament de cosmetica faciala care presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic ce asigură un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat. Se obtine eliminarea stratului cornos al tenului – acel strat al pielii alcatuit in principal din celule moarte. Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara, si reechilibrarea fibrelor de elastina Efecte microdermabraziune Prin microdermabraziune se realizeaza o excelenta stimulare a productiei de celule noi, o accelerare a productiei de colagen si elastina prin presiunea negativă exercitata simultan cu forţa abrazivă a dischetelor de diamant pentru a dubla eficienţa exfolierii straturilor superficiale ale pielii. Microdermabraziunea este complet nedureroasă si se desfasoara in conditii de maxima siguranta. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima şedinţă: - regenerare celulară şi tisulară; - accelerarea producţiei de colagen şi elastină; - curăţarea tenului şi redarea luminozităţii; - atenuarea instantanee a ridurilor; - curăţarea şi decongestionarea ţesuturilor; - eliminarea petelor, comedoamelor, coşurilor; - tratarea acneei; - uniformizarea zonelor decolorate inestetic; - accelerarea hidratării naturale a tenului; - uniformizarea cicatricilor superficiale. Avantaje microdermabraziune - Tratamentul este nedureros – nu necesită anesteziere - Poate fi repetat la intervale scurte - Tratament simplu şi rapid, nu necesita perioada de recuperare - Rezultate vizibile instant Microdermabraziunea este recunoscuta in cosmetica facial ca unul dintre cele mai eficiente metode de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului. Exista efecte secundare la microdermabraziune? Tratamentului tenului cu microdermabraziune nu prezinta efecte secundare. La sfarsitul sedintei tenul poate inregistra o usoara inrosire (eritem) a zonei tratate. Pentru eliminarea inrosirii se aplica (daca este cazul) o crema decongestionante cu puternici factori de hidratare. Recomandam sa nu va expuneti razelor UV imediat dupa efectuarea sedintei de microdermabraziune. Contraindicatii microdermabraziune Nu exista contraindicatii. Se recomanda totusi evitarea zonelor cu afectate de cuperoza sau cu rani deschise / acnee purulenta.

Alege bronzarea organica!

Alege bronzarea organica!
Gina Pistol, Sanzaiana Buruiana , fetele de la trupa Dolls au ales BRONZAREA ORGANICA...

Cea mai spectaculoasa si rapida metoda de bronzare.Fara UV!

Poti avea o culoare exotica, o piele sanatoasa, fara nici un fel de risc a aparitiei ridurilor sau a altor probleme de sanatate si FARA PETE!

Apeleaza la unica solutie 100% sigura!

ECLIPSE,


Intr-o lume grabita si aglomerata, va pregatim , in fiecare zi , o oaza de frumusete si sanatate.Atmosfera calda si reconfortanta , placuta si relaxanta va reusi sa va deconecteze de cotidian si sa petreceti cateva clipe dedicate dvs, frumusetii si sanatatii dvs...



Sebes

str Sava Hentia nr 1 et 1

tel;0745 352 891

id mes:salon.eclipse

mail:salon-eclipse@yahoo.com



Orar:L-V:10-21.00
S:8.00-16.00